individuelles Einfamilienhaus - Marty Häuser AG - Projekt Architektenhaus #Cielo
Project details
4.5 rooms
325 m2 living area (gross floor area)
1,957 m3 volume (SIA 116)
CHF 1,220,000 construction costs

Back

Architect House Project #Cielo

The house is situated on an elevated position on the hillside plot. The garage acts as a pedestal and the house unfolds above it. The house is entered via this pedestal. The spacious entrance with its statement staircase and functional coat cupboard serves as the perfect connection to the main level. Arriving on this main level, an open series of rooms for eating, cooking and dining awaits. The gallery in the dining area underscores the spaciousness of this house, delivers a fantastic impact and joins the ground floor and the upper floor together. The fireplace between the living and dining rooms serves as a room divider and is glass-paneled. The covered seating area is located next to the dining area and kitchen and is accessible via a lifting/sliding door. The large glass fronts bring in much light and frame interesting vistas. The private rooms are situated on the upper floor. Above the lounge sits the master suite, which includes a dressing room and bathroom. The additional balcony can be accessed directly from the bedroom and invites you to enjoy the evening summer sunshine. The north-facing office is well proportioned and offers a beautiful panoramic view. The modern structure comprises various themes in the design of the exterior. The double-height corner windows by the dining area and the covered seating area create interesting details in the facade. The projections and recesses on the facade lend the structure an exciting dynamic.